Om Copenhagen Summer University

Copenhagen Summer University udbyder kurser til ledere og fagprofessionelle fra både offentlige og private organisationer. Fælles for kurserne er, at de udvikles og afholdes af ledende professorer og forskere fra Københavns Universitet. For yderligere at sikre kursernes relevans og direkte anvendelighed, inviteres eksperter fra det private erhvervsliv samt internationale topforskere.

Deltagere fra hele verden

Copenhagen Summer University blev oprettet i 2010 som et tværgående tilbud om efteruddannelse på Københavns Universitet. Siden har sommerskolen hvert år i august samlet fagprofessionelle fra hele verden. I 2019 kom der eksempelvist deltagere fra 28 lande, hvilket bidrog til at give en helt særlig løftet stemning, hvor alle fik mulighed for at udvide deres nationale og internationale professionelle netværk.

Fagligt input i skønne rammer

Sommerskolen afholdes i uge 33 og uge 34 og alle kurser varer 3-5 dage. Ud over at få stimuleret dine faglige kompetencer og få udvidet dit netværk, vil der blive serveret lækker mad hele ugen. Du vil også blive inviteret til en uformel reception, hvor der serveres vand, vin, frisk frugt og delikate konditorkager. De seneste par år har Søndre Campus i København dannet ramme for kurserne. Søndre Campus er et moderne og nybygget Campus, som til dagligt huser Det Humanistiske Fakultet, en lille del af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Det Juridiske Fakultet og Det Teologiske Fakultet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til sommerskolen i august.