Fødevarepolitik
Kurset beskæftiger sig med fødevarepolitikken i forhold til dens instrumenter, dynamikker, problematikker og mål.

Kursusbeskrivelse
Indhold
Kurset består af fire hoveddele:
- Analyse af fødevarepolitikkens instrumenter
- Analyse af de politiske dynamikker der gør sig gældende i fødevarepolitikken
- Analyse af nye problematikker og mål i fødevarepolitikken. Denne del introducerer de studerende til nogle udvalgte nye problematikker, der relaterer sig til bæredygtighed i bredere forstand (fx. bio-brændstof, miljø, økologi, fødevaresikkerhed) som er blevet en del af eksiterende fødevarepolitikker eller i forskellig udstrækning eksisterer i et samspil med disse
- Introduktion til udvalgte aktuelle fødevarepolitiske emner (herunder bæredygtighedsinitiativer) og problemstillinger i en dansk og europæisk kontekst.
Anbefalede faglige forudsætninger
Kurset tager udgangspunkt i kompetencer i mikroøkonomi og fødevarepolitik, der fx kan opnås ved at deltage og bestå i kurset ”Introduktion til miljø- og fødevareøkonomi” ved SCIENCE.
Sted
- Københavns Universitet
- Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi
Kontakt
SCIENCE Studenterservice
Tlf: 35 33 35 33 - kl. 9.00-12:30 (lukket onsdag)