Efteruddannelse om forsøgsdyrsvidenskab

Når forskere anvender dyr i medicinske forsøg, skyldes det, at vi skal finde ud af, om ny medicin virker hensigtsmæssigt eller ej.

I alle tilfælde stilles der krav om, at forsøgene kun gennemføres, såfremt der ikke er andre alternativer, at der bruges så få forsøgsdyr som muligt, og at dyrene behandles skånsomt. 

I arbejdet med forsøgsdyrsvidenskab er det vigtigt at kende lovgivningen og at kende til de etiske overvejelser omkring brugen af forsøgsdyr.

Efteruddannelse om specifikke dyrearter og teknikker eller grundlæggende viden

Københavns Universitet udbyder efteruddannelser i forsøgsdyrsvidenskab, der gør, at du som tilladelsesindehaver, forsøgsudøver og dyrlæge sikrer dig adgang til den nyeste viden på området og kompetencer, der gør, at myndighederne godkender din praksis.

Vores efteruddannelser byder både på grundlæggende viden og specialiseret viden inden for specifikke dyrearter og specielle teknikker.

Online undervisning eller kurser med få kursister per instruktør

En stor del af teorien på vores efteruddannelser inden for forsøgsdyrsvidenskab udbydes online, hvilket gør undervisningen nem at følge. Andre efteruddannelser består af praktiske øvelser med få kursister per instruktør.

Hvis vi i fremtiden skal have færre dyreforsøg og mindre lidelse for de involverede dyr, så skal dyrlægerne være gode.

Axel Kornerup Hansen – doktor og professor i forsøgsdyrvidenskab og forsøgsdyrsvelfærd på Københavns Universitet samt formand for 3R-centeret

Uddannelser

Kurser

Skræddersyede forløb

Leder du efter et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i forsøgsdyrsvidenskab? 

Skal dine medarbejdere opkvalificeres inden for specifikke dyrearter eller specielle teknikker?
Med et skræddersyet kursus, vælger du og din virksomhed selv, hvilken specialiseret viden I ønsker at opnå inden for
 forsøgsdyrsvidenskab. Målgruppen kan være alt fra tilladelsindehavere til forsøgsudøvere og dyrlæger. Målgruppe og fokus vælger I selv.

Vi har nationalt og internationalt anerkendte undervisere og sørger for, at dine medarbejdere opnår den nyeste, myndighedsgodkendte viden inden for forsøgsdyrsvidenskab. 

Du vil måske også være interesseret i