Legal tech giver det juridiske arbejde nye muligheder

Legal tech bliver mere og mere udbredt i Danmark. Helt forenklet handler det om jura, teknologi og innovation.

Legal tech kan være med til at kvalitetssikre og lette jurister og advokaters arbejde. Teknologien kan nemlig gøre arbejdsgange lettere ved for eksempel at behandle data hurtigt.

Digitaliseringen påvirker loven

Der er en lang række af juridiske, regulatoriske, sikkerhedsmæssige og etiske spørgsmål, der knytter sig til dagsordenen inden for legal tech.

Teknologi påvirker nemlig, hvordan love laves, praktiseres og håndhæves. Udviklingen inden for legal tech har derfor indflydelse på retssystemet og er i gang med at ændre advokatbranchen.

Hvis du vil følge med i den nyeste udvikling, er legal tech altså et område, som er godt at kende – og vores viden om legal tech ruster dig til at finde både svar og foreslå løsninger.

Skræddersyede forløb

Du kan tilrettelægge et skræddersyet kursusforløb for en gruppe medarbejdere i samarbejde med undervisere fra Det Juridiske Fakultet. I får et forløb, som er målrettet jeres behov. Det kan være et kompetenceløft med udgangspunkt i din virksomheds strategiske målsætninger, opdatering på ny lovgivning eller håndtering af nye muligheder og krav, der affødes af den samfundsmæssige udvikling.

Forskere fra Det Juridiske Fakultet vil i samarbejde med jer udvikle et virksomhedsforløb, som giver jer det optimale udbytte af jeres investering i efteruddannelse.

Alt efter ønske kan forløbet foregå hos jer eller på Søndre Campus. Det Juridiske Fakultet bor ved Islands Brygge metrostation med mulighed for gratis parkering for kursusdeltagere.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan opfylde jeres behov.

Kontakt

Det Juridiske Fakultet
Efteruddannelse
Chefkonsulent Steen Vive
Tlf. 31273690
stv@jur.ku.dk

Kurser

Kursus Niveau Startdato Varighed
Blockchain and New Technologies in Corporate and Capital Market Law
This course covers the legal and policy issues associated with blockchain, cryptocurrencies and other novel technologies – and their use, effect and challenges to corporate and financial law.
Master Efterår 1 semester
Legal Tech Laboratory
The aim of the course is for the students to understand the technology and to utilize it in order to solve legal problems.
Master Efterår 1 semester

Se flere kurser i kursuskataloget

Legal Tech Podcast og Blog

Du vil måske også være interesseret i