Nanoscience vil i fremtiden spille en afgørende rolle i vigtige opdagelser og nyskabelser

Mange højteknologiske virksomheder gør brug af nanoscience for at udvikle deres produkter. Derfor har de stadigt voksende danske og internationale højteknologi-virksomheder brug for flere og flere kandidater med de nyeste kompetencer.

Teoretisk og eksperimentelt samspil

Med et efteruddannelseskursus inden for nanoscience får du mulighed for at få genopfrisket grundlæggende viden om kvantemekanik eller opnå specialiseret viden om videnskabelig forskning på det materialevidenskabelige område. Undervisningen er forskningsbaseret og giver dig mulighed for at arbejde både teoretisk og eksperimentelt med nanoteknologi.

Skræddersyede forløb

Skræddersyede forskningsbaseret virksomhedsforløb giver jer mulighed for at tilrettelægge et kursusforløb for en gruppe medarbejdere.

Det giver jer adgang til den nyeste forskning inden for nanoscience i en kontekst, der passer til jeres virksomhed. I tæt samarbejde med jer og KU’s forskere tilrettelægger vi et efteruddannelsesforløb. Det kan være et forløb inden for specifikke faglige emner i takt med, at ny forskning bliver tilgængelig, og derved byder på nye muligheder.

Kontakt os for at høre nærmere:

Chef for efter- og videreuddannelse:
Sanne Juul Nielsen
sjn@science.ku.dk 
Mob: 93 56 50 11

Kurser

Kursus Niveau Startdato Varighed
Structural Tools in Nanoscience
The purpose of the course is to give an introduction to modern structural characterization tools in nanoscience and how these are applied in current research. During the course, we will discuss some of the most important experimental tools applied for advanced structural characterization in nanoscience.
Kandidat September 9 uger
Nanokvant
Formålet med kurset er at give en indføring i kvantemekanik, der sætter den studerende i stand til at forstå kvantemekaniske effekter i overgangen fra den atomare til den molekylære verden. Kurset giver samtidig en indføring i kvantemekanikkens matematiske opbygning.
Bachelor November 9 uger
Nanobio 1
Emnerne i kurset omfatter grundlæggende nanoteknologiske forståelse af vigtige biomolekylære komponenter: Lipider og membraner, der definerer grænserne for celler, og proteiner, og hvordan deres funktion styrer cellulære processer og livet. I alle tilfælde vil vi diskutere, hvordan de indfødte biologiske systemer er en inspiration til samling af nanoskala-systemer, og hvordan man ved at studere disse systemer ved nanoteknologiske værktøjer får mulighed for at forstå biologi på det molekylære niveau.
Bachelor September 9 uger

Se flere kurser i kursuskataloget

Du vil måske også være interesseret i