Fremtidens tandpleje - fra digitalisering til patientsikkerhed

For at tackle fremtiden indenfor de tandfaglige professioner skal du kunne håndtere øgede krav til både bæredygtighed, digitalisering og patientsikkerhed oven i den mere traditionelle faglige udvikling.

Vi udbyder videreuddannelse og efteruddannelse, der stiller skarpt på de udfordringer, fremtidens tandpleje går i møde, samt på optimering af forebyggelse, diagnostik og behandling af sygdomme i det orale og kraniofaciale område.

Specialisering og samarbejde

Inden for efteruddannelse udbyder vi dels målrettede kurser for de forskellige professioner indenfor tandplejen, dels teamkurser, hvor flere professioner kan udvikle sig sammen. Der er også Akademiuddannelsen i Odontologisk Praksis, en videreuddannelsesmulighed for erfarne tandklinikassistenter, og Specialtandlægeuddannelsen i Ortodonti for tandlæger.

Der er desuden evigt aktuelle kurser som bedre røntgenbilleder, hvordan lever vi op til Styrelsen for Patientsikkerheds målepunkter for tilsyn på tandklinikker, cariesdiagnostik, delegation af forbeholdt sundhedsfaglig virksomhed, kvalitetsudvikling og -sikring i tandplejen.

Uddannelser

Skræddersyede forløb

Skræddersyede forløb giver jer mulighed for at tilrettelægge et kursusforløb for en gruppe medarbejdere. Det giver jer adgang til kompetenceudvikling i en kontekst, der passer til jer. I tæt samarbejde med jer vil vi se på muligheden for at oprette et specifikt efteruddannelsesforløb for jer.

Kurser

Du vil måske også være interesseret i