Fremtidens problemløsning

Den hastige udvikling af programmeringssprog og metoder til programudvikling er med til at skabe et stigende antal nye og avancerede softwareprogrammer. Hvad end du arbejder med design og udvikling eller vedligeholdelse af eksisterende systemer, kan ny og opdateret viden være en fordel for dig i dit arbejdsliv.

Udvid din viden og styrk dine kompetencer

Vi tilbyder kurser i avanceret programmering, softwareudvikling og problemløsning, der alt sammen kan styrke din anvendelse af avancerede programmeringsteknikker i mødet med tidens udfordrende problemstillinger. Derudover kan du tage kurser i anvendelse af Python eller lære om programsproget C/C ++.

Skræddersyede forløb

Skræddersyede forskningsbaseret virksomhedsforløb giver jer mulighed for at tilrettelægge et kursusforløb for en gruppe medarbejdere.

Det giver jer adgang til den nyeste forskning inden for programmering i en kontekst, der passer til jeres virksomhed. I tæt samarbejde med jer og KU’s forskere tilrettelægger vi et efteruddannelsesforløb. Det kan være et forløb inden for specifikke faglige emner i takt med, at ny forskning bliver tilgængelig, og derved byder på nye muligheder.

Kontakt os for at høre nærmere:

Chef for efter- og videreuddannelse:
Sanne Juul Nielsen
sjn@science.ku.dk 
Mob: 93 56 50 11

Kurser

Kursus Niveau Startdato Varighed
Advanced Programming (AP)
The purpose of this course is to provide practical experience with sophisticated programming techniques and paradigms from a language-based perspective. The focus is on high-level programming and systematic construction of well-behaved programs. Topics covered may include, but are not limited to: applicative (functional) programming, concurrent programming, declarative (logic) programming, distributed programming, generic programming, parallel programming, and reactive programming.
Kandidat September 9 uger
Softwareudvikling (SU)
Kurset introducerer studerende til fundamentale teknikker og værktøjer indenfor softwareudvikling. Emnerne i kurset inkluderer værktøjer, miljøer og metoder til udvikling, kvalitetssikring og vedligeholdelse af software, samt brug af komponenter, biblioteker og frameworks. Undervisningen tilrettelægges således, at de studerende i grupper udvikler en realistisk slutbrugerapplikation med givne krav under anvendelse af teknikker og værktøjer fra kurset.
Bachelor Februar 18 uger

Se flere kurser i kursuskataloget

Du vil måske også være interesseret i