Retorik – et moderne kommunikationsfag med klassiske rødder

Siden antikken har retorikken lært os at skrive, tale og formidle overbevisende. Retorikken har været uundværlig i udviklingen af demokrati og medborgerskab og er stadig højaktuel – ikke mindst i skabelsen af en god debatkultur, og når budskaber skal formidles effektivt.

Styrk dine skrive-, tale- og argumentationsegenskaber med en efteruddannelse i retorik

På efteruddannelser i retorik på Københavns Universitet tilegner du dig forskningsbaseret viden om retorik, og du lærer at anvende denne viden i praksis.

Det gælder, hvad enten du ønsker dig redskaber til god argumentation, at træne dit analytiske blik, udvikle dine skrive- og talekundskaber eller at lære om hensigtsmæssig stemmebrug.

Gennem en efteruddannelse i retorik har du mulighed for at opnå solid erfaring med at analysere overbevisende kommunikation – eller lære selv at rådgive på området.

Skræddersyede forløb

Søger du efter et kursus om retorik, der matcher netop jeres virksomheds eller organisations behov?

Med et skræddersyet kursus har du mulighed for at få tilrettelagt et kursusforløb, der giver dine medarbejdere et kompetenceløft inden for præcis det fagspecifikke emne, der interesserer jer, og som matcher netop jeres virkelighed.

Kurser

Du vil måske også være interesseret i