Brug en del af sommerferien på Københavns Universitet

Kombinér et sommerophold i København med efteruddannelse på universitetsniveau. Københavns Universitet tilbyder kortere kurser og kursusforløb med rig mulighed for faglig fordybelse. Dyk ned i vores forskellige uddannelsestilbud, der rummer alt fra efteruddannelseskurser for ledere og fagprofessionelle til sommerkurser på bachelor- og kandidatniveau.

Smilende mandlig kursist med briller fra Copenhagen Summer University

Copenhagen Summer University

Copenhagen Summer University tilbyder ledere og fagprofessionelle en bred vifte af intensive kurser, hvor teori er tæt koblet til praksis. Alle kurser er udviklet og afholdt af professorer og forskere fra Københavns Universitet.

UCPH International Summer Programme

Mere end 40 kurser på bachelor- og kandidatniveau. For både danske og internationale studerende.

International Summer Programme
Sommerskoler på humaniora

Sommerskoler på Humaniora

Det Humanistiske Fakultet tilbyder et udvalg af sommerkurser, der kan følges af studerende og enkeltfagsstuderende fra hele verden.

Sommerkurser på JURA

Det Juridiske Fakultet tilbyder et udvalg af sommerkurser på kandidatniveau, der kan følges af studerende og enkeltfagsstuderende fra hele verden.

Sommerskoler på Jura
Sommerskoler på Samfundsvidenskab

Sommerskoler på SAMF

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet udbyder hver sommer et udvalg af intensive sommerkurser på kandidatniveau. Flere af kurserne kan tages som efteruddannelse via Åben Universitet.

Sommerkurser på SUND

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet udbyder en række internationale sommerkurser målrettet danske og udenlandske deltagere.

Sommerskoler på sundhedsvidenskab