Hands-on kurser i familiedyrskirurgi

Københavns Universitet har lang erfaring med at udbyde kurser indenfor familiedyrskirurgi. Familiedyrskirurgi dækker over de kirurgiske teknikker anvendt inden for bløddelskirurgi, ortopædisk kirurgi, cancerkirurgi, endoskopisk kirurgi og neurokirurgi hos hunde og katte.

Fælles for alle kurser i familiedyrskirurgi er hands-on træning i bl.a. klinik og in-vivo wet labs, en evidens- og case-baseret tilgang til undervisning, og at kurserne inkorporerer den nyeste viden. På kurserne får du nye kompetencer og viden, der kan implementeres direkte i din kliniske praksis. Undervisningen inkluderer diagnostisk præ-operative undersøgelser, evaluering af behandlingsresultater og -prognoser samt valg af kirurgiske teknikker og anæstesi.

Certificeret undervisning og undervisere i verdensklasse

Veterinærskolen på Københavns Universitet er en af verdens bedste, placeret som nummer 7 på Shanghai ranking of Veterinary Sciences i 2022. Kurserne undervises af internationalt anerkendte diplomater og specialister. Veterinærskolen prioriterer, at de kurser og uddannelser du tager på Københavns Universitet, er akkrediteret og kan indgå i din specialisttræning. 

En række af kirurgikurserne er således akkrediteret og giver det europæiske certifikat European Certificate, Companion Animal Surgery. Læs mere om det under de enkelte kurser.

I have been motivated to seek more knowledge in my daily life in an attempt to work more evidence-based.

Sanne Ross Sørensen, Anicura Gistrup Dyrehospital

Uddannelser

Kurser

Skræddersyede forløb

Søger du efter et kursus om kirurgi for familiedyr, der matcher netop jeres virksomheds eller organisations behov?

Med et skræddersyet kursus har du mulighed for at få tilrettelagt et kursusforløb, der giver dine medarbejdere et kompetenceløft inden for præcis det fagspecifikke emne, der interesserer jer, og som matcher netop jeres virkelighed.

Du vil måske også være interesseret i