Innovation og samarbejde mellem medicin og forskning

For at skabe et mere bæredygtigt sundhedssystem er der behov for bedre viden og oplæring i innovation og iværksætteri gennem samarbejdsprogrammer.

Efteruddannelserne gør det muligt at få indsigt i den videnskabelige del af translationel medicin, tilegne sig ny viden og evner til at håndtere det gennemgående tværfaglige samarbejde samt translation og gen-translation mellem klinisk forskning og grundforskning.

Forbedret patienthelbred via translationel medicin

Translationel medicin tilstræber at oversætte grundforskning til medicinsk praksis til fordel for patienthelbred. Målet er at forbedre sundhed i mennesker ved at finde ud af betydningen af nye opdagelser inden for biologisk videnskab i forhold til menneskelig sygdom.

Viden og teknologier fra præ-klinisk sygdomscentreret forskning kan undersøges i mennesker og oversættes til rutinepræget medicinsk behandling.

Ved at forbinde forskere og læger kan vi etablere et translationelt og klinisk akademisk øko-system, der kan hjælpe med at fremme patienters adgang til nye og forbedrede medicinske behandlinger.

Uddannelser

Kurser

Skræddersyede forløb

Søger du efter et kursus om translationel medicin, der matcher netop jeres virksomheds eller organisations behov?

Med et skræddersyet kursus har du mulighed for at få tilrettelagt et kursusforløb, der giver dine medarbejdere et kompetenceløft inden for præcis det fagspecifikke emne, der interesserer jer, og som matcher netop jeres virkelighed.

Du vil måske også være interesseret i